Csak vállalkozásokat tudunk kiszolgálni

Ön optimalizálja a beszerzést.

C-termék management a FÖRCH-el

C alkatrészek diagram

A globális piaci verseny idején minden vállalkozásnak a maximális hatékonyságra kell törekednie – különösen a beszerzés területén.

A FÖRCH-nél teljes mértékben arra összpontosítunk, hogy az Ön beszerzését a lehető leggazdaságosabbá, egyszerűvé és átláthatóvá tegyük. Ezért nemcsak egyszerűen termékbeszállítónak valljuk magunkat, hanem a C-termékek területén több szakterületet átfogó, teljes, individuális és moduláris rendszermegoldásokat kínáló szolgáltatónak. A rezsianyagok, kötőelemek, vegyi anyagok, fogyóeszközök, fúrók, csiszolóanyagok valamint szerszámok használata fontos szerepet játszik a hatékonyságban és termelékenyégben, ezek ugyan kis áruértéket képviselnek, de az összbeszerzésben jelentős folyamatköltséget jelentenek – különösen gyakori megrendelések esetén.

Az áruérték és folyamatköltségek közti nagy ellentmondás miatt érdemes a beszerzési folyamatokat optimalizálni és a C-termék beszerzést, mint stratégiai kérdést a cégvezetés kezébe adni.

A sikeres C-termék gazdálkodásban döntő az áruérték és a beszerzési költségek közti megfelelő egyensúly, ezáltal jelentős megtakarításokat érhetünk el.

Rugalmas szolgáltatásaink kívánság szerint kiterjednek a tanácsadástól kezdve az ellátáson át egészen az Ön által előnyben részesített beszerzési folyamatok teljes körű átvállalásáig.

A C-termék managementünk kiegészítéseként ajánljuk a speciálisan szolgáltatásainkhoz igazított, variálható VARO tároló rendszerünket, ami optimálisan támogatja a C-termékek kezelését.

Ennek segítségével teljes mértékben a fő tevékenységükre fordíthatják a figyelmet.

 

Eredmények a C-termék management által

  • egyéni termékkombináció egy széles C-termék kínálatból
  • állandó magas minőségű termékek
  • gyors és megbízható szállítás
  • az alapigények állandó biztosítása
  • tartós hozzájárulás a folyamatköltségek optimalizálásához