Csak vállalkozásokat tudunk kiszolgálni

Kéz az idő pulzusán.

FÖRCH Webshop: Az Ön közvetlen útja termékeink világába.

A FÖRCH E-kereskedelmi megoldásainak célja, hogy a digitális informatikai hálózaton keresztül a legrövidebb idő alatt az információban, kommunikációban és tranzakcióban egy sikerhatékony többletértéket teremtsen.

Kívánságra a FÖRCH-nél a Web-en és okostelefon alkalmazásban is éjjel-nappal nyitott ajtókat talál a beszerzéshez. Átlátható szerkezet, néhány kattintással elérhető a keresett cikk – valamint hozzáférhet az összes fontos és aktuális termékadathoz. Számos beépített funkcionalitás, az engedélyezési folyamatoktól kezdve a megrendelési mintákig, szállítási cím kezeléséig vagy eszköz- és költségelszámolási managementig segítik elő az egyszerű és hatékony megrendelési folyamatot. A FÖRCH Webshop különösen kényelmes, gyors és biztonságos használatot biztosít a skennelőrendszer segítségével. Ezzel egy kattintással megérkezik hozzánk a rendelése és egy szempillantás alatt feldolgozásra kerül. A FÖRCH Online-világ a foerch.hu címen érhető el.

E-beszerzés: Megoldások mérce szerint

Kívánságra az elektronikus beszerzési folyamatot egy megfelelő E-beszerzési megoldással is támogatjuk. A kívánt termékadatok megszokott formában, mint BMEcat és klasszifikációk eCl@ss, UNSPSC vagy E-beszerzési portálok szerint is rendelkezésre állnak. Vásárlóink számára az egyénre szabott adatfeldolgozást természetesnek tekintjük.