Csak vállalkozásokat tudunk kiszolgálni

Bennfentes a külszolgálatban.

Nem mindig öltönyben, de a szív és a lélek.

Egy jó területi képviselő nem elégszik meg a külsőségekkel. A hozzáállás, vevőközpontúság és kompetencia az, ami számít. Ezért területi képviselőinket nem csak az öltönyről és nyakkendőről ismerhetik fel, hanem arról is, hogy tudják, miről beszélnek.

Mi a közös 300.000 ügyfélben a gépjármű, fém- és építőiparban és üzemi műhelyekben? Az általunk kínált termékek minőségén kívül a FÖRCH különleges tanácsadási kompetenciájából is profitálnak. Ez azt jelenti, hogy a tanácsadás mindig egyenrangú partnerként történik, mert egy nyelvet beszélünk. Ez az átfogó szakmai ismereteknek, gyakran saját gyakorlatnak és szakmai tapasztalatoknak köszönhető. Ezáltal a kompetens tanácsadás és ügyfélkezelés a FÖRCH-nél sosem a szerencsén múlik, hanem a FÖRCH szolgáltatásainak tudatos alkotórészét képezi.

Rendszeres oktatások a legújabb fejlesztésekről és irányzatokról éppúgy ide tartoznak, mint az Önnel és további szakemberekkel folytatott eszmecserék. Különösen ezek az impulzusok tesznek bennünket azzá, akik vagyunk: egy erős, megbízható partnerré.

Az Ön kapcsolattartója

  • Több mint 100.000 aktuális termékinformáció
  • Aktuális, napi szinten rendelkezésre álló kondíciók
  • Az országban egész területet lefedően
  • Individuális személyes tanácsadás és ügyfélkezelés