Csak vállalkozásokat tudunk kiszolgálni

Tökéletesség egy pillanat alatt.

Minden egy kézből.

Az idő pénz. Ez mindenhol igaz, különösen a járműszerelő műhelyekben. Az ügyfelek szeretnének minél gyorsabban újra mobillá válni. A gépjármű specialistáknak rugalmas és innovatív megoldásokra van szükségük, hogy gyorsan reagálni és cselekedni tudjanak.

Alig van a járműipari ágazatnál mozgalmasabb üzletág. A mindig újabb modellek és technológiák rugalmasságot és alkalmazkodó készséget követelnek meg a profiktól. Csak, aki rendelkezik az aktuális ismeretekkel, tudja a vevők igényeit gyorsan és a lehető legjobban kielégíteni. Itt a FÖRCH, a saját, magas minőségi igényeivel az Ön tökéletes partnere. Termékeink sokrétűsége, nagy választéka és minősége a gépjármű ipar igényeinek kiszolgálására lett kialakítva. Azonnali és megbízható szerviz. Kompetens, személyes és mindig időszerű külszolgálat. Erre nemcsak a szavunkat adjuk, hanem a kezünket is nyújtjuk Önnek. Az Ön és ügyfelei legnagyobb megelégedésére.

Egy két-, négy- vagy még több kerekű jármű, két kéz és a megfelelő felszerelés – többre nincs szükség.

Az, hogy a szerszámok, a műhelyfelszerelések, a rezsianyagok, elektronika és sok minden más a FÖRCH-től szerezhető be, a dolgokat nemcsak egyszerűvé, hanem egyszerűen jobbá teszi. A nagy választék, a jó minőség és az optimális gazdaságosság nem a véletlennek köszönhető. Megoldásokban gondolkodunk, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Ezzel magyarázható a kiváló minőségű termékek széles körű választéka, amely szó szerint a feladatokkal növekszik.
A speciális területek ellátása mindig a céljaink között szerepel. Ajánlataink egyik kiemelkedő pontját képezi a FÖRCH TRUCK termékkínálat. Speciálisan a haszonjárművekhez fejlesztett és tökéletesített, ami partnereink igényeit kielégíti.