Csak vállalkozásokat tudunk kiszolgálni

A siker építőkövei egy kézből.

A legjobbat adni.

Különböző szakmai ágazatok képzett szakértőkkel, akik rutinosan összedolgoznak vagy speciális feladatokat látnak el.

Tudják mi a közös a kőművesben, festőben, vakolóban, asztalosban, ácsban, tetőfedőben, fémmegmunkálóban, vízszerelőben, bádogosban, burkolóban, elektro- vagy szaniterprofikban? Egy erős, támogató partner, aki a mindenkori követelményeket és szükséges termékmegoldásokat pontosan ismeri. Rezsianyagok, kéziszerszámok, vegyi vagy rögzítőanyagok – mindegy mi a súlypont az építkezés területén, a FÖRCH-nél mindig jó helyen jár. Átfogó, minőségi termékkínálattal rendelkezünk, amely folyamatosan aktualizálásra és bővítésre kerül.

A legnagyobb precízió, feltétlen pontosság és minőség – Megbízóik mindig a maximumot várják Öntől. Ez az, amit Ön is elvár tőlünk, a partnerétől.

Az elvárások ismerete kötelező. Az elvárásokon túli teljesítés ezzel szemben szabad választás. És végül ez az, ami a különbséget jelenti. Kinek sikerül ez nap, mint nap? Nagyon közel állunk ehhez a szakterülethez. Ismerjük a különböző feladatokat és munkalépéseket pontosan úgy, ahogy a megbízó folyamatosan növekvő igényeit. Tapasztalt szakembereink az iNNOCenter-ben próbálják ki és tesztelik rendszeresen az új termékeket, amelyek megkönnyítik, biztonságossá és gazdaságossá teszik az Ön munkáját, mert Önnek minden kihíváshoz a megfelelő megoldásra van szüksége. Fúrás, vágás, fűrészelés, marás, csiszolás, ragasztás, tömítés, szigetelés, csavarozás, kalapálás – mi az Ön kezébe adjuk a hozzá való eszközt.