Csak vállalkozásokat tudunk kiszolgálni

Üdvözöljük a FÖRCH-nél!

Állandó vevőközelség már 50 éve.

Nemzetközi szinten működik és mégis helyi indíttatású. Technológiailag a legmagasabb szinten, de alapvetően a realitások talaján maradva: erősségünk ezen ellentétek összekapcsolásában rejlik.

Történetünk 1963-ban kezdődik – Theo Förch csavarkereskedést alapított Kochertürnben. Szorgalmával, előrelátásával és vevői kívánságainak kifürkészésével tekintélyes méretűvé tette a vállalkozást.

Ma, több, mint 50 évvel később, a FÖRCH a műhelyfelszerelések, szerelés- és rögzítéstechnika területén egyike a piacvezető, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatoknak. Mindezen sikerek mellett azonban a FÖRCH mindig két lábbal állt a földön. Területi képviselőink az Ön nyelvét beszélik – és az Ön munkáját segítik.

A FÖRCH raktárában több mint 100.000 árucikk található. A termékskála tartalma: rezsianyagok, szerszámok, vegyi termékek, vágó-fúró eszközök, műhelyfelszerelések, építőipari vegyi termékek, kötőelemek, csőszigetelők, és sok más termék.

Az Ön számára helyben!
Azonnali igényeinek kielégítéséhez látogassa meg 31 értékesítési telephelyünk egyikét.

Keressen fel bennünket!
Területi képviselőnk szívesen ad tanácsot Önnek egy személyes megbeszélés keretében – egy telefonhívás elegendő az időpont egyeztetéshez.